Camry 35th Anniversary

ЛІМІТОВАНА СЕРІЯ.

У 2017 році легендарний седан Toyota Camry святкує 35 років успіху. Щоб відзначити цю дату з клієнтами, була підготовлена лімітована серія автомобіля – Camry 35th Anniversary, доступна лише на українському ринку лише в цьому році.

Для того, щоб увічнити історію успіху автомобіля Toyota Camry, було вирішено оздобити його брендованими елементами – 35th Anniversary. Вони не тільки нагадуватимуть про цю дату, а й підкреслять індивідуальність власника Camry.

Toyota Camry – один із найпопулярніших автомобілів, котрий обирають впевнені у собі та своєму статусі люди. Статусний дизайн вирізняє автомобіль з-поміж інших седанів бізнес-класу, а потужний двигун та граційна динаміка руху підкреслюють винятковість моделі. Інноваційні технології, якими оснащено автомобіль, комфортабельні сидіння та елегантний салон дарують чудові враження від кожної поїздки.

Скористайтеся нагодою придбати Toyota Camry із лімітованої серії, насолодіться перевагами вишуканого бізнес-седану.

Справляйте правильне враження і досягайте успіху разом із Toyota Camry 35th Anniversary!

*Маються на увазі автомобілі, укомплектовані ювілейним набором “Camry 35 років” та доступні до відвантаження зі складу дистриб`ютора з 14.06.17 по 31.12.17.

За додатковою інформацією щодо Toyota Camry, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс».