Дев’ять привітань гібридам

Toyota Motor Europe повідомляє, що у світі продано понад 9 млн гібридів Toyota

8m_hybrids_sold_header_tcm_3046_631408

Вже минуло 19 років від появи в продажу першої серійної гібридної моделі марки Toyota, Prius, а обсяги збуту продовжують стрімко зростати. Компанія «Тойота» рада повідомити про чергову віху у виробництві гібридів Toyota: у світі реалізовано понад 9 млн таких автомобілів!

 

9m_hybrids_slide_0001_tcm_3046_716190

 

За даними Toyota Motor Europe, на гібридні автомобілі Toyota припадає понад 50 відсотків усіх автомобілів з альтернативними типами двигунів, що продаються в Європі, тобто більше, ніж усі інші гібриди, гібриди, що підзаряджаються від електромережі, та електричні автомобілі разом узяті!

Насправді, про успіх марки в основних сегментах ринку нових автомобілів Європи свідчать дані про обсяги збуту за 2015 рік, згідно з якими 55 % всіх проданих моделей Auris та 36 % реалізованих моделей Yaris припало на гібриди.

У світлі філософії «Глобального бачення» компанія «Тойота» взяла на себе зобов’язання конструювати та постачати на ринок Європи постійно вдосконалювану продукцію та послуги. Зважаючи на це, гібридні автомобілі мають зіграти величезну роль у зменшенні впливу на довкілля автомобілями, який вони справляють сьогодні та матимуть у майбутньому.

Було підраховано, що гібридні автомобілі Toyota запобігли потраплянню в атмосферу 67 млн т вуглекислого газу.

Оскільки у своїх планах на найближчі роки особливу увагу компанія-виробник приділяє тому, щоб вивести на ринок велику кількість нових гібридних автомобілів, новаторські моделі продовжать відігравати важливу роль у зменшенні впливу на довкілля, водночас викликаючи усмішки на обличчях покупців у різних країнах світу.

 

9m_hybrids_slide_0002_tcm_3046_716224

 

Цей матеріал підготовлено за даними компанії Toyota.


* За даними компанії Toyota: https://www.toyota-europe.com/world-of-toyota/articles-news-events/nine-million-toyota-hybrids.json