Кузовний (малярний) цех

maljarnii_cekh_sait_01

В Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс" представлений цех кузовного ремонту, який оснащений новітнім обладнанням від провідних світових виробників. Ми проводимо полірування автомобілів, нанообробку лакофарбного покриття і передпродажну підготовку автомобілів, рихтовку, заміну і фарбування елементів кузова.

Наші переваги:

- Малярний участок дозволяє фарбувати автомобілі з будь-яким покриттям. 

- Підбір кольорової гами On linec здійснюється електрофотоспектрографом (для визначення коду кольору автомобіля), що забезпечує оперативність і попадання в необхідний колір.

- Рихтовочні стапелі "Blackhawk" дозволяють здійснювати складні ремонтні роботи кузова автомобілів практично всіх класів, в тому числі і рамних.

- Обладнання GYS для порізки металів з великою точністю і акуратністю. Набір для ліквідації дрібних вмятин без подальшої покраски, що значно економить час і кошти клієнта.

- Зона підготовки і покрасочна камера Spanesi, забезпечують якісне нанесення і сушку фарби.

- Якість робіт максимально наближена до виробників.

- Для калькуляції використовується програмний продукт Audatex, тим самим забезпечується оперативність і точність в розрахунках, злагодженні ділові відносини із страховими компаніями.

- Чітке дотримання технології і культури виробництва, висока кваліфікація персоналу і менеджменту.

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, в Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс", тел.: +38 (067) 21 50 888.