Настала ера нового Toyota RAV4

Вже в Україні

В Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс» вже можна придбати новий Toyota RAV4 — законодавець сегмента компактних кросоверів, що вже підкорив серця понад 6 млн автовласників у 170 країнах світу.

 

Запрошуємо на Національний тест-драйв нового Toyota RAV4 з 25 січня по 7 лютого 2016 року
в Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс»!

Дивіться також

Автомобіль отримав новий сучасний ефектний дизайн екстер’єру зі спортивним характером, покращену якість оздоблення інтер’єру, ще більш ефективні та екологічні двигуни, сучасне технологічне оснащення, включаючи нову для RAV4 систему панорамного огляду, нові налаштування підвіски, що суттєво підвищили комфорт під час керування.

На ринку України Toyota RAV4 представлений з 2,2-літровим дизельним двигуном, 2,5- і 2,0-літровим бензиновими силовими агрегатами, що відповідають стандарту Євро 5, у п’яти варіантах комплектації на вибір.


Toyota RAV4 сьогодні — це законодавець автомобільної моди та інноваційний еталон класу компактних SUV. Концепт бренда Toyota RAV FOUR був показаний світу ще в 1989 році на автосалоні в Токіо. А вже з 1994 року розпочалося серійне виробництво даної моделі. Саме з тих пір, вже протягом більше ніж двох десятиліть, RAV4 впевнено посів та утримує лідируючі позиції у сегменті компактних кросоверів. Перше покоління RAV4 позиціонувалося як молодіжний автомобіль для активного відпочинку, звідси і походження назви (Recreation Active Vehicle), а цифра «4» вказує на постійний повний привод.

Новий RAV4 зберігає все найкраще від попередніх версій та разом із цим дарує ще більше стилю, ще більше емоцій, ще більше драйву. Новий автомобіль одним своїм зовнішнім виглядом дає зрозуміти, що немає нічого спільного з нудьгою і рутиною. Цей повноприводний кросовер дарує безліч можливостей задовольнити спрагу нових вражень. Зовнішність нового RAV4 стала ще більш сучасною і спортивною. Зміни силуету чудово помітні в передній частині кузова завдяки новій формі переднього бампера, верхньої та нижньої решіток радіатора. Стильний образ доповнено абсолютно новими світлодіодними фарами. Нова лінія капота додає агресивності і серйозності вигляду передньої частини кузова RAV4. Змінився дизайн переднього і заднього бамперів, що візуально збільшує габаритні розміри кросовера при погляді в профіль. У дизайні задньої частини кузова приковують увагу горизонтально витягнуті ліхтарі з оригінальним світлодіодним малюнком, що розширюють силует цієї частини автомобіля. Завершують мужній образ автомобіля нові колісні диски діаметром 17 та 18 дюймів. Новий кросовер доступний у 9 кольорах кузова, включаючи два нові кольори — темно-червоний та блакитний.

Якість оздоблення інтер’єру нового RAV4 було суттєво покращено. Абсолютно нова панель приладів із 4,2-дюймовим кольоровим багатофункціональним дисплеєм, доступна для всіх комплектацій, символізує новий підхід до дизайну одного з найбільш помітних елементів інтер’єру. Також автомобіль оснащується новою 7-дюймовою мультимедійною системою Toyota Touch 2 вже починаючи з комплектації Live. Були успішно проведені роботи з покращення шумо- і віброізоляції нового RAV4, що сприяло створенню в салоні акустичного комфорту абсолютно нового рівня. Для досягнення нових показників було додатково застосовано 3 кг ізоляційних матеріалів, посилена шумоізоляція задніх колісних арок, багажного відділення та на 55% покращена шумоізоляція підлоги. При створенні інтер’єру оновленого RAV4 особливу увагу було приділено підвищеному комфорту водія і пасажирів, для яких доступні ретельно підібрані за формою і функціоналом аксесуари, включаючи відділення для окулярів у стельовій консолі, підсклянник перед селектором АКП нової форми, 12V розетку для пасажирів заднього ряду.

Новий RAV4 вперше отримав систему кругового огляду, яка реалізована завдяки чотирьом камерам по периметру автомобіля:

  • Камера у решітці радіатора.
  • Бокові камери у корпусах бокових дзеркал.
  • Камера заднього огляду.

Зображення з 4-х камер відображає ширококутний огляд навколо автомобіля, роблячи керування та паркування автомобіля більш безпечним та простим.

Новий RAV4 оснащено повним зимовим пакетом. У пакет засобів, що забезпечують комфорт за будь-яких умов, увійшли підігрів передніх і задніх сидінь, підігрів кермового колеса, всієї площі вітрового скла і форсунок омивача, а також додатковий обігрів салону і додатковий підігрів для дизельного двигуна.

Підвіска оновленого RAV4 була повністю переналаштована, що дозволило підкреслити спортивний характер моделі й істотно підвищити рівень комфорту автомобіля. Зокрема, була збільшена жорсткість кузова за рахунок більшої кількості точок зварки в місцях з’єднання ключових несучих елементів. Крім того, в конструкції кузова з’явилися нові додаткові деталі, що підвищують жорсткість у місцях стику підлоги і боковин кузова.

Оновлений RAV4 оснащений інтегрованою системою динамічного керування (IDDS), що поєднує в єдиний алгоритм роботу системи курсової стійкості (VSC), електропідсилювача кермового управління (EPS) та інтелектуальної системи повного привода, і забезпечує від 10 до 50% крутного моменту на задню вісь під час проходження поворотів.

Особливої уваги заслуговує абсолютно нова комплектація — STYLE. Для даної комплектації доступний чорний інтер’єр з оббивкою сидінь, виконаної з високоякісної комбінованої шкіри, тканини та штучної замші. Автомобіль у комплектації STYLE представлено з новими стильними та ефектними 18-дюймовими дисками.

За додатковою інформацією щодо нового Toyota RAV4, включаючи ціни, звертайтеся, будь ласка, в Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс», тел. +38 (067) 21 50 888.