Прем’єрні тест-драйв дні нової Toyota Corolla

З 17 серпня по 18 вересня 2016 року

З 17 серпня по 18 вересня 2016 року запрошуємо всіх знавців та любителів автомобілів до офіційних дилерських центрів Toyota в Україні на прем'єрні тест-драйв дні нової Toyota Corolla, суперхіту всіх часів.

Corolla – це поєднання легендарної якості, традиційної функціональності, передового дизайну і преміального комфорту. Автомобіль представлено в 4 комплектаціях: City, Life, Active, Style.

Ім'я Corolla вибито золотими літерами в історії бренду Toyota і світового автомобілебудування. Недарма назва моделі з латини перекладається як «корона». Це ім'я лунає в усіх країнах і на всіх континентах, адже це – автомобіль-рекордсмен, досягнення якого зафіксовано у «Книзі рекордів Гіннеса». Вражаюче популярна Corolla неодноразово доводила свою якість, надійність і функціональність протягом 11 поколінь поспіль!

Седан Toyota Corolla впевнено тримає високі позиції у світових рейтингах продажів, залишаючись перевіреним вибором мільйонів для сім'ї і бізнесу.

Зустріньтеся з новою легендою та спробуйте її у дії, щоб на власному досвіді впевнитися, що нова вражаюча Toyota Corolla виходить за межі уявлень про автомобілі подібного класу! Ефектна, технологічна і комфортабельна, ця модель доводить, що епохи змінюються, а лідерство залишається.

Для тих, хто бажає помилуватися новинкою, дізнатися трохи більше про цей по-справжньому легендарний автомобіль, а головне – проїхатися на ньому, прем’єрні тест-драйви нової Toyota Corolla стануть, дійсно, гарною нагодою.

І це ще не все! На честь 50-ї річниці легендарної моделі на відвідувачів офіційних дилерських центрів Toyota в Україні з 17 серпня по 18 вересня 2016 року, окрім свята знайомства з новою Toyota Corolla, очікуватиме безліч сюрпризів. Святкуємо 50 років легенди разом!

За більш детальною інформацією звертайтеся до наших менеджерів.