Сьомий Національний Конкурс Професійної Майстерності Toyota

16 вересня 2016 року в Києві відбувся сьомий Національний конкурс професійної майстерності Toyota.


Конкурс було організовано ПІІ «Тойота-Україна», офіційним імпортером автомобілів Toyota і Lexus в Україні. Партнерами заходу виступили ПАТ «Страхова компанія «АХА Страхування», ПАТ «Креді Агріколь Банк», ТОВ «Вюрт-Україна» та ТОВ «Беніш Джі Пі Ес Україна».

Головним слоганом Національного конкурсу професійної майстерності було обрано «Be the One. Be the Best. Be Toyota» – «Будь першим. Будь кращим. Будь Toyota». Обрана концепція уособлює головні цінності бренду Toyota: постійне вдосконалення, розвиток знань та навичок і досягнення мети - пропонувати клієнтам Toyota найвищий рівень якості сервісу.

«Першість у всьому – це те, до чого ми, в Toyota, прагнемо щодня – продукт, якість обслуговування та задоволеність клієнтів. Жорстка конкуренція у відбіркових турах показала високий рівень підготовки, знань та практичних навичок учасників. Прагнення до досягнення високих цілей, мотивація і наполеглива праця стали тими ключовими якостями, які привели наших учасників до фінальної частини конкурсу. Бути частиною команди – це представляти найкращу її частину. Команда – це та сила, яка рухає Toyota до успіху», - наголосив у своїй вітальній промові генеральний директор ПІІ «Тойота-Україна» Такахіде Аібара.


У цьому році в конкурсі взяли участь 12 найкращих спеціалістів з продажу аксесуарів і 12 найкращих механіків дилерської мережі Toyota та Lexus зі всієї України, які продемонстрували найвищий рівень знань та навичок.

Переможців у категорії «Спеціаліст з продажу аксесуарів» було визначено за результатами як теоретичних, так і практичних завдань, під час яких необхідно було продемонструвати свої знання та навички роботи з клієнтом, врахувати його потреби та звички, і з широкого асортименту оригінальних аксесуарів підібрати саме те, що необхідно споживачу.

Переможцями категорії «Спеціаліст з продажу аксесуарів» стали:

  • Перше місце – Михайло Григорьєв, «Лексус Київ Захід»
  • Друге місце – Олена Гончарук, Тойота Центр Рівне «Агат Авто»
  • Третє місце – Денис Гончаренко, Тойота Центр Миколаїв «КиТ-Т»


Переможців категорії «Механіки» було визначено після 3 етапів змагань, які включали теоретичний тест, а також практичні завдання з вимірювання та технічного обслуговування і ремонту автомобіля.

Переможцями категорії «Механіки» стали:

  • Перше місце – Дмитро Шемета, Тойота Центр Київ «Сіті Плаза»
  • Друге місце – Тарас Івчук, Тойота Центр Вінниця «Преміум Моторс»
  • Третє місце – Володимир Олексієнко, Тойота Центр Кропивницький «Мотор-Олві»


Конкурс професійної майстерності Toyota — це щорічне змагання фахівців дилерської мережі Toyota і Lexus за звання кращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням працівники офіційних дилерських центрів Toyota і Lexus мають можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації і взяти участь у змаганнях за головний приз — подорож до Японії, де «Тойота Мотор Корпорейшн» проводить щорічну церемонію нагородження кращих фахівців з усього світу.

Конкурс професійної майстерності Toyota є ще одним підтвердженням двох головних цінностей компанії: постійного вдосконалення («Кайдзен») і надання найвищого рівня якості обслуговування згідно до принципу «Клієнт — перш за все».