Спеціальні сезонні пропозиції на сервісне обслуговування від Тойота Центр Тернопіль

serv_company

Toyota, постійно піклуючись про своїх клієнтів, пропонує власникам моделей автомобілів Camry, RAV4, Highlander та Land Cruiser Prado, на які не розповсюджуються гарантійні зобов'язання Виробника*, скористатися спеціальними сезонними пропозиціями на сервісне обслуговування.

Спеціальні сезонні пропозиції діють в період з 15 жовтня по 31 грудня 2014 року в офіційного дилера Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс".

Власники зазначених моделей автомобілів мають можливість отримати спеціальні пропозиції на елементи гальмівної системи, елементи ходової системи, акумуляторну батерею та щітки склоочисника.

Додатково також діють спеціальні цінові пропозиції на практичні аксесуари, які будуть особливо актуальними в зимовий період - гумові килимки для салону автомобіля, килимок для багажника, водійський текстильний килимок та набір для ремонту шин від Toyota.

Крім того, офіційний дилер Toyota підготував для своїх клієнтів індивідуальні сервісні пропозиції на послуги шиномонтажу та балансування коліс, а також роботи з діагностики та обслуговування автомобіля.

Більш детальну інформацію щодо спеціальних сезонних сервісних пропозицій та актуальних цін на аксесуари та запасні частини Ви можете дізнатись у нашому дилерському центрі Toyota, що по вул. Микулинецькій або за тел.: +38 (067) 21 50 888.

*Гарантійні зобов'язання Виробника розповсюджуються на автомобілі Toyota, придбані в одного з уповноважених дилерів продукції Toyota в Україні. Термін дії таких зобов'язань становить 3 (три) роки або 100 000 км пробігу (залежно від того, яка з подій наступить раніше), починаючи з дати продажу автомобіля першому власнику, що фіксується в гарантійній книжці "Сервіс та гарантія".