Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс" отримав відзнаку бронзового рівня за програмою"Тойота Сервіс Менеджмент"

 dlja_saitu

Одним із головних принципів філософії Toyota є принцип "кайдзен" (Kaizen), що означає постійне вдосконалення усіх аспектів своєї діяльності.

Дилерська мережа Toyota в Україні суворо дотримується принципу "кайдзен" в своїй діяльності і поетапно вдосконалює свою роботу задля максимального рівня задоволеності клієнтів.

Однією із програм, які допомагають дилерській мережі вдосконалювати свою роботу є програма TSM (Тойота Сервіс Менеджмент).

Програма TSM є всебічною програмою розвитку післяпродажного обслуговування дилерського центру, націленою на постійне покращення, досягнення максимального рівня задоволеності клієнтів та на високий рівень ефективності. На сьогоднішній день програма TSM є однією із ключових конкурентних переваг Toyota, що дає можливість компанії гарантувати високу якість ремонту і обслуговування автомобілів у всьому світі.

Своїми нещодавніми досягненням в успішній реалізації програми може похвалитися Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс", який на початку грудня 2014 року отримав бронзову відзнаку відповідності стандартам TSM.

Винагорода бронзового рівня TSM свідчить про те, що офіційна дилерська мережа Toyota в Україні постійно розвивається, покращує свою роботу та не зупиняється на досягнутому.

Завдяки дотриманню стандартів TSM дилерський центр Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс" пропонує своїм клієнтам високу якість робіт та задоволення рівнем сервісу.