Toyota Avensis тепер з дизельним двигуном

b3d38e3203

В офіційного дилера Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс" відтепер відкрито прийом замовлень на Toyota Avensis з дизельним двигуном. Автомобіль з дизельним двигуном об'ємом 2,0 л та 2,2 л буде представлений у двох варіантах кузова - седан та універсал та у трьох комплектаціях на вибір - Base, Comfort, Elegance.

Toyota Avensis з дизельним двигуном буде представлено в Україні вже на початку жовтня 2014 р.

Тепер окрім бензинового 1,6 л та 1,8 л двигунів автомобіль також буде представлено в Україні з 2,0 л двигуном потужністю 124 к. с. з шестиступеневою механічною коробкою передач та 2,2 л дизельним двигуном потужністю 150 к. с. з шестиступеневою механічною та автоматичною коробками передач відповідно.

Автомобіль з економічним та високоефективним дизельним двигуном 2,2 л досягає швидкості 100 км/год за 8,9 сек., при цьому витрати пального в комбінованому циклі становить 5,4 л на 100 км*.

Toyota Avensis - автомобіль з елегантним екстер'єром та по справжньому комфортним інтер'єром. Вже починаючи з початкової комплектації автомобіль оснащується обігрівом передніх сидінь, обігрівом лобового скла у зоні "покою" щіток, протитуманними фарами, електричним стояночним гальмом та сучасними засобами активної та пасивної безпеки: системи ABS, EBD, TRC, VSC+ та 7-ма подушками безпеки.

З питань замовлення Toyota Avensis з дизельним двигуном та за додатковою інформацією, включаючи ціни, звертайтесь, будь ласка, в Тойота Центр Тернопіль "Кристал Мотрс", тел.: +38 (067) 21 50 888.

*Ці дані отримано в ідеальних умовах без урахування манери водіння, дорожніх, погодних та інших умов, які впливають на витрату пального. Реальна витрата пального може відрізнятися від зазначеної і визначається лише експериментальним шляхом.