Toyota Motor Europe NV/SA повідомляє про продаж понад 8 млн гібридних автомобілів

Вже минуло 18 років від появи в продажу першої серійної гібридної моделі марки Toyota, — Prius, а обсяги збуту продовжують стрімко зростати. Офіційний виробник автомобілів Toyota — компанія Toyota Motor Europe NV/SA (Брюссель, Бельгія) — повідомила про чергову віху у виробництві гібридів Toyota: у світі реалізовано понад 8 млн таких автомобілів!
За даними Toyota Motor Europe, гібридні автомобілі Toyota складають понад 50 відсотків автомобілів з альтернативними типами двигунів, що продаються в Європі, тобто більше, ніж усі інші гібриди, гібриди, що підзаряджаються від електромережі, та електричні автомобілі разом узяті! Зазначене, на думку експертів ТМЕ, зумовлює беззаперечне лідерство Toyota у галузі продажу та виробництва гібридних автомобілів у Європі.

Успіх марки в основних сегментах ринку нових автомобілів Європи підтверджується даними щодо обсягів збуту за 2014 рік, згідно яких 55 відсотків всіх проданих моделей Auris та 33 відсотки проданих моделей Yaris припало на гібриди.

Завдяки прийнятому виробником зобов’язанню конструювати та постачати на ринок Європи постійно вдосконалювану продукцію та послуги у світлі філософії «Глобального бачення» компанії «Тойота», гібридні автомобілі мають зіграти величезну роль у зменшенні впливу на довкілля автомобілями, який вони справляють сьогодні та матимуть у майбутньому.

Оскільки серед планів на найближчі роки компанія-виробник особливу увагу приділяє виведенню на ринок великої кількості нових гібридних автомобілів, новаторські моделі продовжать грати важливу роль у зменшенні впливу на довкілля, водночас викликаючи усмішки на обличчях покупців по всьому світові.

Цей матеріал підготовлено за даними компанії Toyota Motor Europe NV/SA, опублікованими на сайті https://www.toyota-europe.com/world-of-toyota/articles-news-events/eight-million-toyota-hybrids.json