Toyota на Фестивалі вуличної їжі

«Смачна» презентація RAV4 hybrid

 

Гібридний автомобіль Toyota на Фестивалі вуличної їжі

Економічний та екологічний гібридний автомобіль Toyota RAV4 hybrid став справжнім «делікатесом» щорічного Фестивалю вуличної їжі, який відбувся на київському арт-заводі «Платформа» 8-9 квітня, 2017 року. Автомобільний партнер події – бренд Toyota – презентував гостям заходу яскраву та стильну інсталяцію, зведену навколо двох інноваційних гібридів.

Починаючи з 2013 року, Фестиваль вуличної їжі об'єднує рестораторів, майстерних кухарів, відомі гастрономічні бренди та гурманів з усієї України. Та не лише гастрономічними виробами насолоджувалися гості заходу. Поціновувачі «автомобільної кухні» особисто познайомилися зі справжньою родзинкою японського автопрому – гібридом Toyota RAV4 Hybrid. У самому серці арт-заводу «Платформа» бренд встановив ошатну інсталяцію з двох автомобілів моделі, прикрашену величезними повітряними кульками та зеленими кущами навколо. Інсталяція символізує не лише прихід весни, а й екологічність гібридного автомобіля Toyota RAV4 Hybrid.

Дівчата-промоутери пропонували відвідувачам стенда пройти цікавий тест про Toyota RAV4 Hybrid. А тих, хто бажав ближче познайомитися з гібридом, записували на тест-драйв, доступний у будь-якому дилерському автоцентрі бренда в Україні.

Toyota RAV4 Hybrid став першим повнопривідним гібридним автомобілем бренда в Україні, оснащеним двома електродвигунами - по мотору на кожну вісь – з сумарною потужністю гібридної силової установки 197 кінських сил. Особлива відмінність гібрида полягає у використанні більше одного джерела енергії – двигуна внутрішнього згоряння та гібридної батареї. При цьому заряд батареї завжди автоматично утримується в межах від 40 до 80%. Це дозволяє максимально ефективно та розумно використовувати кожну краплю пального.

За додатковою інформацією щодо автомобілів Toyota, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до наших менеджерів Toyota в Україні.