Відкрито попередній прийом замовлень

на популярний кросовер RAV4 Hybrid

В офіційній дилерській мережі Toyota в Україні вже відкрито попередній прийом замовлень на популярний кросовер RAV4 Hybrid − інновацію гібридних технологій від Toyota.

Toyota RAV4 — це законодавець сегмента компактних кросоверів, що вже підкорив серця понад 6 млн автовласників у 170 країнах світу, не є винятком і автовласники в Україні.

Відтепер популярний кросовер представлений на нашому ринку також і в гібридній версії з високоефективним 2,5 л бензиновим силовим агрегатом та потужними електродвигунами.

Автомобіль RAV4 – це сучасний ефектний дизайн екстер’єру зі спортивним характером, висока якість оздоблення інтер’єру та сучасне технологічне оснащення.

Автомобіль RAV4 Hybrid – це ще й на додачу надзвичайні емоції від керування, підвищена економічність та екологічність.

Toyota RAV4 Hybrid – перший в Україні повнопривідний гібрид Toyota, який оснащено двома електродвигунами - по мотору на кожну вісь – з сумарною потужністю гібридної силової установки 197 кінськх сил.

Корисні посилання


   

RAV4 Hybrid буде представлено в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні 24 вересня 2016 року. Вже зараз для замовлення доступні версії автомобіля як з повним приводом, так і з переднім приводом.

Стежте за інформацією про RAV4 Hybrid на нашому сайті!

Заряджайтеся новими емоціями з Toyota RAV4 Hybrid!