Однією з переможниць Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії - 2018»

стала 14-річна українка.

В Японії обрали переможців Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії — 2018». Однією з переможниць стала 14-річна українка Марія Дмитренко зі своєю роботою «Чарівна тарахтайка». Раніше дівчина перемогла в одній з категорій національного конкурсу, організованого компанією «Тойота-Україна».

Малюнок юної художниці Марії Дмитренко зображає казковий автомобіль майбутнього, що вирує над містами. За кермом сидить дівчинка, а поруч її плюшевий ведмедик. У салоні затишно та водночас креативно, як у дитячій кімнаті маленької мрійниці.

За свою творчу фантазію, мистецьки втілену на папері, талановита українка отримає головний приз конкурсу — подорож разом з одним із батьків на офіційну церемонію нагородження Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії — 2018». Церемонія відбудеться у Японії в серпні цього року.

Нагадаємо, що VI Національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії — 2018», проходив із 11 грудня 2017 року до 11 лютого 2018 року в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні. Цьогорічний конкурс став наймасштабнішим в історії національного етапу — було отримано 5 106 конкурсних робіт. Вперше членами журі стали 9 відомих українських художників та арт-діячів. До участі у конкурсі приймалися роботи дітей трьох вікових категорій: до 7 років, від 8 до 11 років та від 12 до 15 років.

Усі переможці VI Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії — 2018» отримали цінні призи від організатора заходу — офіційного дистриб’ютора автомобілів Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна». В рамках глобальної стратегії соціальної відповідальності компанія активно підтримує розвиток юних талантів та стимулює наймолодше населення до відкриття нових граней свого творчого потенціалу. Детальніше про конкурс та роботи його учасників можна дізнатися на сайті.