08-15 КВІТНЯ ТЕСТ-ДРАЙВ НОВОГО HIGHLANDER ГІБРИД

Вперше в Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс» доступний для тест-драйву новий HIGHLANDER ГІБРИД.

Highlander Гібрид поєднує елегантність кросовера з брутальною потужністю позашляховика. Завдяки архітектурі платформи Toyota TNGA-K автомобіль також вирізняється чудовою місткістю. Новинка втілює всі переваги великого кросовера Toyota: салон на 7 місць, виняткову керованість та високий рівень безпеки завдяки потужній гібридній силовій установці, а також вражаючий баланс потужності та рівня викидів CO2.

Якісне оздоблення та м’які на дотик матеріали, використані в салоні, роблять перебування в автомобілі надзвичайно комфортним. Серед цікавих елементів інтер’єру — тризонний клімат-контроль, обігрів передніх і задніх сидінь та вентиляція передніх сидінь, проєкційний дисплей, аудіосистема JBL з 11 динаміками від Harman, бездротова зарядка телефону, а також цифрове дзеркало заднього огляду. Салон Highlander Гібрид доступний у «Чорному» та «Сірому» кольорах*.
Highlander Гібрид оснащено гібридною силовою установкою четвертого покоління. Вона поєднує в собі 2,5-літровий бензиновий двигун Hybrid Dynamic Force**, який працює за циклом Аткінсона, передній і задній електромотори з AWD-i (інтелектуальною системою повного привода), а також нікель-метал-гідридний акумулятор, розташований під другим рядом сидінь. Система забезпечує плавне і потужне прискорення, високий відсоток руху на електротязі, а також можливість рухатися на електротязі на швидкості до 125 км/год.

Загальна потужність системи у 245 к.с. дозволяє Highlander Гібрид розганятися від 0 до 100 км/год усього за 8,5 с, а також розвивати максимальну швидкість у 180 км/год. Середня витрата пального становить 5,6 л/100 км***. Гібридна силова установка допомагає забезпечити оптимальний баланс потужності та рівня викидів CO2 для автомобілів цього сегмента.

Спробуй новинку, зареєструйся на тест-драйв HIGHLANDER ГІБРИД в Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс».

ЗАРЕЄСТРУЙСЯ


* Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.
** Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка,  в  Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс».
*** Дані отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.