Автомобіль твоєї мрії

Четвертий конкурс дитячого малюнка

З 5 грудня 2015 року по 31 січня 2016 року в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні відбудеться четвертий конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії».

 

Автомобіль твоєї мрії

До участі у конкурсі запрошуються усі діти, які разом із своїми батьками, родичами та друзями у зазначений період можуть завітати до нас та намалювати автомобіль своєї мрії.

Умови участі

Для участі у конкурсі необхідно завітати до дилерського центру Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс», ознайомитись з офіційними правилами участі у конкурсі, дати свою згоду на участь, заповниши заявку на участь у конкурсі та анкету, намалювати автомобіль своєї мрії та залишити його у нашому дилерському центрі.

Намалювати автомобіль своєї мрії можна також вдома, але обов’язково на папері формату А3 або А4. Малюнок має бути кольоровим (не чорно-білим).

Форму заявки та анкету на участь у конкурсі можна завантажити з цієї сторінки http://dreamcar.toyota.ua або отримати у нашому дилерському центрі. Офіційні правила участі у конкурсі також можна отримати зазначеними способами.

Проведення конкурсу

Конкурс «Автомобіль твоєї мрії» буде проведено у два етапи.

Перший етап — Національний конкурс, який організовує офіційний дистриб’ютор автомобілів Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна» в усіх офіційних дилерський центрах Toyota в Україні.

У конкурсі беруть участь діти віком до 15 років згідно наступних категорій:

    1 категорія — діти віком до 7 років включно;
    2 категорія — діти віком від 8 до 11 років;
    3 категорія — діти віком від 12 до 15 років.


Призовий фонд конкурсу

Загалом буде 9 переможців, які отримають неймовірні призи, а саме:

  • приз за перше місце в кожній віковій категорії — планшет;
  • приз за друге місце в кожній віковій категорії — електронна книга;
  • приз за третє місце в кожній віковій категорії — графічний планшет.

Переможців Національного конкурсу обиратимуть журі, до складу якого увійдуть представники ПІІ «Тойота-Україна» на чолі з Генеральним директором.

До 15 березня 2016 року на нашому сайті будуть оприлюднені результати Національного конкурсу.

Переможці Національного конкурсу стануть учасниками другого етапу конкурсу — Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії».

Переможці Всесвітнього конкурсу, яких визначатимуть журі та незалежні експерти, призначені «Тойота Мотор Корпорейшн» на чолі з президентом паном Акіо Тойода, разом з одним із батьків або іншим законним представником будуть запрошені на офіційну церемонію нагородження, яка відбудеться в Японії у серпні 2016 року.

Імена переможців Всесвітнього конкурсу будуть оприлюднені на нашому сайті у серпні 2016 року.