Автомобіль твоєї мрії

11-й Національний конкурс дитячого малюнка


Ми знаємо, що діти завжди дуже тонко відчувають зміни та настрої, а також який глибинний світ фантазій мають у своїй уяві. Тож пропонуємо усім зацікавленим подивитися як саме у дитячих мріях виглядає майбутнє, яке ми створюємо разом. Відтворіть власні мрії про майбутнє у роботах цьогорічного конкурсу.

Для участі в національному конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2023» потрібно подати роботу до одного з дилерських центрів в Україні з 19 грудня 2022 року до 20 лютого 2023 року включно згідно з офіційними правилами. Читайте деталі на сайті.

Умови участі

  • 01 – Дитина створює малюнок. Він має відповідати вимогам конкурсних робіт.
  • 02 – Учасник разом із батьками приносить до дилерського центру малюнок та заповнену заявку. Її також можна заповнити у дилерському центрі, надіслати разом із малюнком поштою або кур’єрською службою в найближчий дилерський центр.
  • 03 – Журі обирає переможця. Імена призерів оголосять до 31 березня 2023 року на офіційному сайті конкурсу dreamcar.toyota.ua

ПРО ПРОЄКТ

Конкурс дитячого малюнка «Автомобiль твоєї мрії» від Тoyota.

Ми в Toyota віримо, що діти – це майбутнє, саме тому щороку проводимо конкурс дитячого малюнка. До участі запрошуємо юних художників до 15 років включно. Дитині необхідно намалювати або створити за допомогою комп’ютерної графіки роботу, відповідно до вимог конкурсу, й разом із батьками принести малюнок до Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс», заповнити та подати заявку в період з 19 грудня 2022 р. по 20 лютого 2023 р.
Заявку можна завантажити заздалегідь на цій сторінці нижче або заповнити в нас. Приймаються лише ЗАПОВНЕНІ НА КОМП’ЮТЕРІ заявки, з підписом батьків або опікунів (згідно з умовами офіційних правил). Заявки, заповнені від руки, не приймаються.

Якщо подається малюнок від руки, потрібно:

  • принести малюнок у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом із представником Toyota;
  • або завантажити заявку на сайті, заповнити та надіслати разом із роботою у найближчий дилерський центр Toyota на адресу, що вказана на сайті конкурсу.
Якщо подається робота, створена за допомогою комп’ютерної графіки, потрібно:
  • принести digital-малюнок на USB-флеш-носії у Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс», заповнити заявку заздалегідь або на місці разом з представником Toyota;
  • або надіслати роботу на електронну адресу дилерського центру, яка зазначена в правилах конкурсу, а заявку відправити поштою або Новою поштою на адресу дилерського центру, що вказана на сайті конкурсу.

Коли усі роботи зберуть, наше поважне журі обере трьох переможців у трьох вікових категоріях. Серед призів — планшети iPad mini 6, Apple Pencil, набори маркерів з спеціальним папером для них.

Конкурс проходить в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні. Докладніше ознайомитися з правилами Національного конкурсу можна в окремому розділі  «Умови» на сайті.

Переможців Одинадцятого національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2023» буде обрано 01.03.2023. Творче змагання триватиме з 19 грудня 2022 року по 20 лютого 2023-го в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.

Імена призерів будуть оголошені на офіційних сторінках Toyota Ukraine, а також на сайті dreamcar.toyota.ua.

Лауреати у кожній із категорій отримають цінні подарунки:

  • 1-ше місце – iPad mini 6 та Apple Pencil
  • 2-ге місце – iPad mini 6
  • 3-тє місце – Набір маркерів Copic Marker + набір паперу длямаркерів

Призери глядацьких симпатій:

Призери в онлайн-голосуванні з глядацьких симпатій отримають сертифікат в онлайн-магазинітоварів для творчості.


 

ВИМОГИ ДО КОНКУРСНИХ РОБІТ

  1. Подані на конкурс роботи (малюнки) мають бути оригінальними творами учасників.
  2. Заборонено подавати раніше оприлюднені малюнки, які брали участь у будь-якому іншому конкурсі, а також такі, що порушують права третіх осіб.
  3. Малюнки слід подавати на аркушах А3 (420 х 297 мм.) або А4 (297 х 210 мм.)Якщо робота виконана за допомогою комп’ютерних технологій, вона має відповідати наступним параметрам: не менше 1 МБ і не більше 5 МБ (з розширенням приблизно 300 dpi) у одному ізнаступних форматів– JPEG або PNG.
  4. Роботу має виконати сам учасник від руки або за допомогою комп’ютерної графіки (залежно від засобів виконання).
  5. Для створення малюнка від руки допускається використання будь-якого типу паперу й засобу для малювання –пастельні аб окольорові олівці, чорнильні ручки, маркери, акварельні чи акрилові фарби, фломастери тощо.
  6. Малюнки учасників мають відповідати темі конкурсу.
  7. Малюнок повинен бути кольоровим (НЕ чорно-білим).
  8. Учасник може подавати будь-яку кількість малюнків за власним бажанням безпосередньо в місцях проведення конкурсу.

 


ВІКОВІ КАТЕГОРІЇ УЧАСНИКІВ

  • До 7 років
  • Від 8 до 11 років
  • Від 12 до 15 років

ПРИЗОВИЙ ФОНД

iPad mini 6 та Apple Pencil
За перше місце – iPad mini 6 разом з Apple Pencil (3 шт). iPad mini 6 з Apple Pencil – це технологічний мультимедійний пристрій з сенсорним екраном та стилусом для взаємодії з планшетом. Характеристики призів визначає виконавець Національного конкурсу.

iPad mini 6
За друге місце – iPad mini 6 (3 шт). iPad mini 6 – це мультимедійний пристрій з сенсорним екраном, чутливий до натискання. Зображеннязмодельовано. Характеристики призів визначає виконавець Національного конкурсу.

Набір маркерів Copic Marker + набір паперу для маркерів
За третє місце – Copic Marker + набір паперу для маркерів (3 шт). Набір маркерів — це професійні маркери для малювання у кейсі, а набір паперу — це спеціальний папір для малювання маркерами. Зображення змодельовані. Характеристики призів визначає виконавець Національного конкурсу.

ВСЕСВІТНІЙ КОНКУРС

Роботи учасників, що, за результатами змагання, посіли перші три місця в кожній віковій категорії, братимуть участь у Всесвітньому конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2023», що відбудеться у 2023 році. Організатор – компанія Toyota Motor Corporation.

Місце проведення конкурсу (зокрема приймання конкурсних робіт і заповнення заявок): офіційні дилерські центри Toyota в Україні.
З детальними умовами проведення конкурсу можна ознайомитися в окремому розділі на нашому сайті.


 

УМОВИ

= (див. правила юридичні)

ЖУРІ

  • Сергій Майдуков

український художник, ілюстратор та автор робіт для The New Yorker, The Guardian, The Wall Street Journal та інших міжнародних та українських видань. Сергій є одним із відомих представників медіа-арту в Україні.

  • Ольга Балашова

мистецтвознавиця, кураторка, медіатеоретик, кандидатка філософських наук. Ольга є експерткою з актуального мистецтва, авторкою та кураторкою неформальних освітніх програм з мистецтва.

  • Роман Мінін

сучасний художник монументального й цифрового мистецтва. Роман уже декілька років поспіль є почесним членом журі та амбасадором конкурсу в Україні.