Час придбати Toyota Corolla

toyota_ternopil_corolla_price_smm

Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс" радий повідомити, що Toyota Corolla стала доступнішою, її  ціна відповідає високій якості автомобіля та стартує від 366 950 грн*.

Toyota Corolla одинадцятого покоління являє собою еволюцію нової дизайнерської мови Toyota - сучасніший дизайн, збільшений простір і комфорт, практичність і зручність в експлуатації, вражаюча економія пального, покращена динаміка водіння й удосконалені засоби безпеки. Автомобіль представлено в Україні з бензиновими 1,33 та 1,6 л двигунами.

Corolla - автомобіль, який привертає увагу солідною економією палива. Це призводить до зниження витрат, пов'язаних з експлуатацією, що досить значимо для тих, хто бажає купити автомобіль даної моделі. Крім того, авто відрізняється меншою кількістю викидів CO2 в атмосферу, оскільки володіє мінімальним рівнем пробуксовки.

Детальну інформацію, щодо технічних характеристик та наявних автомобілів отримайте в Тойота Центр Тернопіль, що по вул. Микулинецькій або за тел.: +38 (067) 21 50 888

*Ціна вказана на комплектацію Business (Бізнес) та дійсна станом на 09.08.2015. Ціна може бути змінена на дату купівлі автомобіля. Ціна вказана з ПДВ. За довідками про наявність автомобілів та актуальні ціни просимо звертатись в Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс", тел.: +38 (067) 21 50 888