Експозиція Toyota

на фестивалі «Белые ночи»

Toyota презентувала яскраві експозиції на фестивалі «Белые ночи»

Драйв нон-стоп

Один із наймасштабніших та найкреативніших фестивалів України «Белые ночи», який відбувся на київському арт-заводі «Платформа» 2-3 червня, зібрав на п`яти танцмайданчиках тисячі відвідувачів, понад 100 артистів та діджеїв. Дводенна «супервечірка» дивувала гостей не лише запальними музичними треками, а й оригінальними «клубними» інсталяціями. Два яскраві експонати презентував автомобільний партнер заходу – Toyota.

Перший цього року сезон фестивалю «Белые ночи» відкрили десятки популярних музичних проектів. Традиційно «всеукраїнський танцмайданчик» об`єднав формати музики на різні смаки. З п`яти сцен арт-простору лунали акорди різноманітних напрямів: від диско до хіп-хопу. Тисячі меломанів гучно вітали легенду 2000-х – Bomfunk MC's, танцювали під хіти гуртів Kosheen, VOLGA:FUNK, ROZHDEN та багатьох інших.

Окрім гігабайтів модних треків гості фестивалю насолоджувалися світловими та анімаційними шоу та фотографувалися на тлі яскравих фотозон партнерів івенту. Подивитись було на що! Одразу біля входу на арт-завод гостей зустрічала яскрава експозиція – стильний міський кросовер Toyota C-HR, підсвічуваний гігантським дискоболом у формі діаманта. Концепція #Urban_Diamond, використана для інсталяції, відтворила основну ідею дизайну авто, яке є справжньою зіркою міського простору.

Креативною прикрасою центрального арт-простору між танцмайданчиками була друга інсталяція бренда – кросовер Toyota RAV4 Hybrid в оточенні повітряних кульок та підсвічуваних гойдалок. Ці фанові гойдалки символізували собою взаємодію бензинового двигуна й електромотора в гібридному приводі автомобіля. Всі охочі робили емоційні знімки на тлі фотозони та записувалися на тест-драйв Toyota RAV4 Hybrid.

Загалом обидві інсталяції Toyota за 2 «білі ночі» відвідали понад 3 тисячі фанів.

За додатковою інформацією щодо кросоверів Toyota C-HR та Toyota RAV4 Hybrid, включно із цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс».