Краще майбутнє, вже сьогодні

"Тойота" на Женевській автомобільній виставці - 2016

Маючи за декорації вкриті снігом верхівки гір та мальовниче озеро, Женевська автомобільна виставка принесла щорічний ковток свіжого повітря для автолюбителів, щоб задовольнити їхні пристрасні бажання. Цього року краєвиди відійшли на задній план, натомість автомобільні ентузіасти отримали нагоду побачити, як «Тойота» несе краще майбутнє на дороги. І один з автомобілів став об’єктом уваги геть усіх — новий Toyota C-HR!

На виставці відбулася світова прем’єра принципово нового C-HR, що уособлює все, що має супроводжувати першу публічну демонстрацію автомобіля на одній з головних виставок року: драматизм, динаміку та бажаність. Але наше ефектне «купе з високою посадкою» («Coupé High Rider») — не єдиний експонат, що привертає увагу відвідувачів. Разом з ним на стенді можна побачити й інші чудові новинки Toyota, починаючи з концептуального автомобіля KIKAI, у якому все вивернуто назовні, та революційного автомобіля на водневих паливних елементах Mirai і закінчуючи новим роботящим Proace і як зажди непереможним Hilux. Читайте далі, щоб дізнатися більше про наших улюбленців публіки!

 

Переосмисліть свої очікування

Цілковито новий C-HR відкриває новий, знаковий розділ в історії компанії «Тойота». За його привабливим зовнішнім виглядом (у профіль це купе з атлетичною статурою та обтічним оформленням елементів кузова) приховано салон кросовера з високою посадкою. Наслідок: нова порода автомобіля, що не схожа на інші. C-HR спроектовано для людей, що ведуть активний спосіб життя. Керувати цим автомобілем, по-сучасному сидячи високо над землею, — то справжня насолода. Він з легкістю завойовуватиме серця всіх жителів сучасних мегаполісів, навіть на стоянці! Читайте далі, це ще не все...

Краса не лише назовні

Чи ви коли-небудь цікавилася тим, що відбувається під панелями кузова вашого автомобіля під час подорожі? Якщо так, то вам поталанило, адже в сенсаційному концептуальному автомобілі Toyota KIKAI внутрішні вузли автомобіля виставлено назовні, таким чином надаючи всім можливість оцінити майстерність виконання та дослідити механічні рухи. Оскільки це справжнісінький концептуальний автомобіль, то наші конструктори мали необмежену волю, щоб продемонструвати красу таких складових частин, як радіатор, система кермового управління, гальма, паливні баки та передня підвіска, які зазвичай приховані від очей, винесши їх назовні. У тримісному салоні застосовано новаторську посадкову формулу, коли водій сидить попереду. Завдяки чудовому широкому обзору з салону та плавній у роботі гібридній системі KIKAI припаде до душі тим, хто бажає повністю зануритися в процес керування автомобілем!
    

Mirai: майбутнє автомобілів на паливних елементах, вже сьогодні

Серед інших наших експонатів на виставці особливу увагу привертає революційний Mirai. Ця модель Toyota, що працює на водневих паливних елементах, вже з’явилася на дорогах в обраних країнах, розпочавши нову подорож у світ новаторських розробок, так само як колись, майже 20 років тому, Prius почав пропагувати гібридну технологію урухомлення автомобілів. Перебуваючи в авангарді нової ери водневих автомобілів, Mirai дозволяє нам збирати неоціненні дані про роботу водневих паливних елементів та водночас аналізувати, як наші клієнти освоюють цей новий тип силових установок. Зважаючи на те, що на одній заправці власники таких автомобілів можуть долати близько 500 км, не занапащаючи при цьому довкілля, заправлятися лише за 3-5 хвилин та мати лише воду, що виходить з вихлопної труби, нема сумніву, що Mirai вже приносить майбутнє у наше сьогодення.
   

Міць зовні, затишок у салоні

Коли дорога стає по-справжньому важкою, годі шукати автомобіль, кращий за Hilux! Цілковита нова модель демонструє свої «м’язи» на нашому стенді: вона не лише виглядає ще міцніше, але й має істотно посилену конструкцію, зокрема завдяки модернізованому шасі, міцнішій ванні кузова та новій підвісці, що з легкістю «проковтне» найскладніші особливості рельєфу на пересіченій місцевості, забезпечивши вам комфорт та затишок у салоні. Салон автомобіля оформлено таким чином, щоб власники почувалися у ньому комфортно навіть наприкінці важкого робочого дня. Тривкі, високоякісні матеріали оздоблення салону поєднано з сучасною технікою: інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном з діагоналлю 17,8 см (7 дюймів) та багаторежимним дисплеєм у комбінації приладів з діагоналлю 10,7 см. У новій моторній гамі два потужні дизельні двигуни з робочим об’ємом у 2,4 та 2,8 л, що працюють тихіше і плавніше та більш ощадливо споживають пальне.
 

Обладнання, що стане у пригоді під час подорожей

Після знакового, відвертого, революційного та міцного автомобілів настала черга автомобіля для відпочинку — цілковито нового мінівена PROACE VERSO, що стане справжнім відкриттям для тих, шукає комфортабельний, універсальний та практичний автомобіль для подорожей. Продовжуючи довгий список багатомісних автомобілів Toyota, новий PROACE VERSO стане відповіддю на всі ваші запитання, незважаючи на специфіку завдання, що перед вами стоїть: перевезти людей з одного місця в інше або вирушити з родиною на відпочинок на вихідних. Нову модель представлено у чотирьох варіантах комплектації та у трьох кузовах з різною довжиною на вибір. Щонайбільше автомобіль може перевозити до 9 осіб. Цілковито нова модифікація «Компакт» попри свої невеликі габарити запропонує вам чимало місця для перевезення вантажів або багажу. На додачу до стандартного складу різноманітного обладнання автомобіль може бути вкомплектовано пасажирськими сидіннями, встановленими на рейки, панорамним дахом та автоматичними розсувними дверима, що активуються за допомогою ноги, а також комплексною системою безпеки Toyota Safety Sense.