Нова Toyota Camry

camry_mc

В Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс" розпочато прийом замовлень на нову Toyota Camry. Нова Toyota Camry відрізняється новим виразним дизайном екстер'єру та інтер'єру, покращеними матеріалами оздоблення салону та інноваційним рівнем оснащення, що притаманний кращим моделям бізнес-класу.

Автомобіль доступний для замовлення в офіційній дилерській мережі Toyota в чотирьох варіантах комплектації на вибір. Camry оснащується бензиновим 2,5-літровим двигуном або 3,5-літровим двигуном з шестиступеневою автоматичною коробкою передач.

Camry - флагман лінійки седанів Toyota. Toyota Camry користується незмінною популярністю в Україні та в цілому світі і змінила вже сім поколінь. Поточне покоління моделі - на ринку з 2011 року.

Найбільші зміни в новій Toyota Camry торкнулися дизайну екстер'єру моделі. Дизайн виконано відповідно до актуальних дизайнерських рішень Toyota - "Keen Look" і "Under Priority". Нові стилістичні акценти виділяють автомобіль в потоці, посилюючи характерний для Camry імідж статусного і престижного бізнес-седана. Ефектна хромована окантовка капота, новий бампер з повністю переробленими нішами протитуманних фар, бічні повітрозабірники не тільки покращують аеродинаміку, а й додають седану елегантності і шарму. Особливої виразності автомобілю надають нові фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями. Задня частина кузова нової Toyota Camry відрізняється оновленими світлодіодними ліхтарями і широким бампером обтічної форми, м'язистий дизайн якого підсилює візуальне враження впевненості і потужності. Додаткової елегантності чітко окресленому профілю надає новий дизайн 17-дюймових легкосплавних колісних дисків.

В оснащенні просторого салону нової Toyota Camry акцент був зроблений на висоті технології і можливість відчути преміальну якість виконання в кожному дотику. Ергономіку робочого місця водія вдалося покращити за рахунок установки нового, більш зручного триспицевого рульового колеса. Змінам піддалася і комбінація панелі приладів. Тут з'явився новий багатофункціональний TFT-дисплей з діагоналлю 4,2". На центральній консолі зі зміненим компонуванням і дизайном передбачено другий кольоровий мультимедійний сенсорний дисплей з діагоналлю 6,1" або 7" (залежно від комплектації). У салоні нової Toyota Camry з'явилося додаткове фонове підсвічування простору для ніг водія і пасажирів. На українському ринку нова Toyota Camry буде доступна в двох кольорових варіантах обробки інтер'єру. Класичний чорний салон доступний у виконанні з новою тканинною оббивкою або у варіанті з комбінованою шкірою з перфорацією. Як альтернатива пропонується витончений і елегантний інтер'єр із комбінованої шкіри бежевого кольору.


Рівень оснащення нової Toyota Camry став ще вище і наблизився до рівня автомобілів преміум-сегмента. У конструкції кліматичної установки використаний іонізатор повітря, що працює за технологією NanoeTM. Toyota Camry пропонує власникам широкий спектр мультимедійного обладнання: від сенсорного інтерфейсу до супутникової навігації і нової енергозберігаючої аудіосистеми JBL преміум-класу. Удосконалена система Toyota Touch 2 або Toyota Touch 2 з функцією Go, що оснащена навігацією тепер отримала висококласний дисплей WVGA з роздільною здатністю 800х480 пікселів.

 

Нову Toyota Camry оснащена розширеним діапазоном технічних засобів активної і пасивної безпеки, що відповідають рівню престижного седана бізнес-класу.


З питань замовлення нового автомобіля та за додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, в Тойота Центр Тернопіль, телефон для довідок  +38 (067) 21 50 888