Нова Toyota Camry!

Прем'єрні тест-драйв дні

dni_test_draiviv

З 8 по 23 листопада 2014 року в Тойота Центр Тернопіль пройдуть прем'єрні тест-драйв дні нової Toyota Camry.

Вже зараз ви можете бути одним з перших, хто укладе договір на нову Toyota Camry. Досягайте успіху разом з Toyota Camry!

В офіційного дилера Toyota відкрито прийом замовлень на нову Toyota Camry. Нова Toyota Camry відрізняється новим виразним дизайном екстер'єру та інтер'єру, покращеними матеріалами оздоблення салону та інноваційним рівнем оснащення, що притаманний кращим моделям бізнес-класу.

Автомобіль доступний для замовленння в офіційній дилерській мережі Toyota в п'ятьох варіантах комплектації на вибір. Camry оснащується бензиновим 2,5-літровим двигуном або 3,5-літровим двигуном з шестиступеневою автоматичною коробкою передач.

Camry - флагман лінійки седанів Toyota. Toyota Camry користується незмінною популярністю в Україні та в цілому світі і змінила вже сім поколінь. Поточне покоління моделі - на ринку з 2011 року.

З питань замовлення нового автомобіля та за додатковою інформацією, включаючи ціни на нову Toyota Camry, звертайтеся, будь ласка, в Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс", що по вул. Микулинецькій.