Новий Toyota Yaris в Україні

В офіційній дилерській мережі Toyota в Україні вже офіційно представлено новий Toyota Yaris.

 

novij_tojota_yaris_1600x900_tcm_3046_974171

 

Дизайн, якість та продуктивність – ці основні критерії і стали напрямами програми удосконалень Toyota.

Роботи з оновлення дизайну моделі Yaris велися у власній дизайн-студії Toyota у Франції. Новий автомобіль здається більшим за свого попередника, хоча габаритні розміри не змінилися. Такого вигляду вдалося досягти за рахунок ширших та більш стрімких ліній решітки радіатора, молдингів на дверях та задніх світлодіодних ліхтарів. Останні також були збільшені, через що дизайнери змінили форму задніх дверцят багажного відділення. Нові бампери, передні фари, два нових кольори кузова, елегантний червоний та емоційний синій – перелік оновлень на цьому не закінчується.

Хетчбек Toyota Yaris отримав понад 900 нових деталей, серед яких і новий 1,5-літровий* бензиновий двигун. Атмосферний силовий агрегат потужністю 111 к.с. із крутним моментом 136 Нм розганяє автомобіль до 100 км за 11,2 с. До того ж він став ще більш економічним, ніж 1,33-літровий мотор попереднього зразка. Новий силовий агрегат є власною найсучаснішою розробкою інженерів компанії Toyota. Крім цього, для підвищення комфорту та зменшення вібрацій, було встановлено нові опори двигуна, нові амортизатори та переналаштовано електропідсилювач рульового керування. Автомобіль прекрасно реагує на рухи керма, завдяки чому гарантується комфортна їзда і у великому місті, і на трасі. 

Салон міського хетчбека також зазнав змін. З’явилися нові, якісніші матеріали оббивки, декоративні деталі, кольори. У нового Toyota Yaris на панелі приладів з’явився 4,2-дюймовий дисплей, а також змінилася форма вентиляційних отворів та перемикачів аудіосистеми.

За додатковою інформацією щодо нового Toyota Yaris, включно із цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс».

* Значення вказане умовно та може незначною мірою вдрізнятися. Більш детальна інформація про робочий об’єм двигуна наявна у офіційних дилерів Toyota.