Toyota на Франкфуртському міжнародному автосалоні 2017

Світова прем'єра Land Cruiser

На цьогорічному Франкфуртському автосалоні експозиція Toyota відображає зв'язок між минулим, теперішнім та майбутнім компанії. Світова прем'єра нового Land Cruiser спирається на 65-річну бездоганну репутацію щодо якості, довговічності та надійності. Цієї осені Toyota також відзначає 20-річчя знакового Prius, першого комерційного гібридного автомобіля. За дві декади гібриди стали фундаментальною частиною нашого модельного ряду, що якнайкраще проілюстровано гібридним концепт-каром C-HR HY-POWER. 

 На бездоріжжі чи автошляхах — контроль завжди

Понад 65 років Land Cruiser залишається унікальним автомобілем у своєму класі завдяки поєднанню відмінної якості, надійності та довговічності з неперевершеною продуктивністю на бездоріжжі. Це створило непохитну репутацію Land Cruiser як одного з найбільш міцних та надійних автомобілів 4x4.

Новий Land Cruiser зміцнює цю репутацію, даруючи ще більше розкоші, комфорту та престижу своєму власнику. Новий, осучаснений та зухваліший зовнішній вигляд передньої частини автомобіля; витонченіший, комфортніший та якісніший дизайн салону з новими панеллю приладів та
центральною консоллю для більшої зручності керування; поліпшення динамічних характеристик при пересуванні автодорогами та систем допомоги водію під час їзди по бездоріжжю — ось деякі з основних переваг нового Land Cruiser, які роблять його унікальним преміум-автомобілем 4x4 з ідеальним поєднанням комфорту, витонченості та прекрасній керованості і на дорогах, і на бездоріжжі.

Куди б ви не забажали поїхати, Land Cruiser допоможе дістатися до пункту призначення.

 Рідкісний діамант

Toyota C-HR, котра вийшла на ринок середньорозмірних кросоверів наприкінці 2016 року, продовжує користуватися великим успіхом завдяки вражаючому дизайну та прекрасним динамічним характеристикам. Потужніша гібридна трансмісія — основний елемент концепту Toyota C-HR HY-POWER. Він був розроблений для тих клієнтів, котрі відрізняються індивідуальністю смаків і стилю життя, демонструючи високу якість виготовлення і збирання та прискіпливу увагу до деталей.

Занурюючись глибше у мотив діамантів, команда дизайнерів знайшла натхнення у силах природи, які перетворюють вуглець на алмази, а також у тому, як твердий камінь може приховувати вогненне, розплавлене ядро. Ці роздуми знайшли відгук у зовнішньому вигляді концепту завдяки
використанню нової матової сріблястої фарби Dark Carbon у драматичному контрастному поєднанні з анодованим фінішем у кольорі Burning Orange. Ця ідея прослідковується і в інтер’єрі, де поєднано чорну оббивку з оранжевими деталями.
Концепт побудовано навколо нового гібридного силового агрегату, який виробляє більше енергії, ніж система 122 DIN HP, що використовується у поточному C-HR серійного виробництва. Це відображає стратегічний розвиток провідної у світі гібридної технології Toyota, яка має кілька високопродуктивних варіантів, котрі доступні у всіх основних моделях компанії.



20 років лідерства Toyota у сегменті гібридних авто

Ще у 1997 році Toyota розпочала електричну революцію в автомобільній промисловості, запропонувавши свій перший гібридний автомобіль Prius, а з нею — перший електромобіль, який не потрібно заряджати. Новаторська гібридна технологія представляла наше бачення щодо мобільності у XXI столітті. Час показав, що Toyota мала рацію та випереджала свій час, оскільки нині електро- та гібридні технології є найважливішими пріоритетами для багатьох інших автовиробників.

Цього року ми відзначаємо двадцять років гібридних технологій Toyota і більше десяти з половиною мільйонів реалізованих гібридів, півтора мільйона з яких — у Європі. Після запуску першого гібриду Prius ця інноваційна технологія тепер доступна у 16 основних моделях Toyota, що використовують сім різних гібридних силових агрегатів. Звичайно, ми не збираємося відпочивати на лаврах: Toyota продовжує розсувати межі гібридних технологій, щоб задовольнити найвищі вимоги клієнтів та водійські вподобання різних людей.

Ми вже розробили найсучасніші гібридні технології, наприклад, гібридну систему з підзарядкою від електромережі для збільшення ємності акумулятора, що доступна на новому Prius PHV. Наше революційне новаторське нововведення — це перший у світі водневий автомобіль Mirai, що має нульовий викид та працює на водневих паливних комірках замість двигуна внутрішнього згоряння. Уе авто стало символом нашого екологічного бачення та втіленням зобов'язання скоротити викиди CO2 на 90% до 2050 року.

toyota_news_2017_frankfurt_motorshow_article_05_tcm_3046_1082154