Три нові моделі Toyota на Женевській автомобільній виставці - 2016

На Міжнародній автомобільній виставці у Женеві (1 березня — 13 березня 2016 року) Toyota представить довгоочікуваний серійний автомобіль на базі концепту C-HR разом з новим PROACE VERSO та Hilux.


Новий C-HR надасть Toyota можливість потужної присутності у постійно зростаючому ринку сегмента С-SUV. Поєднання приголомшливого дизайну п’ятидверного купе зі стилем високого кузова позашляховика обіцяє незабутні враження від їзди. Його вражаючий стиль є відкриттям у сегменті та відображенням нового обличчя бренду Toyota.

Новий PROACE VERSO — це просторий великорозмірний MPV, готовий перевозити до 9 пасажирів та доступний у трьох кузовах з різною довжиною. Завдяки можливості швидкої трансформації салону та наявності сучасних засобів безпеки цей автомобіль стане ідеальним супутником для сімейних подорожей та відпочинку. Так само, як і C-HR, PROACE VERSO дозволяє Toyota розширити свій асортимент у новому для себе сегменті ринку.

Крім того, у Женеві відбудеться європейський дебют нового Hilux з абсолютно новим дизайном та новими, ще більш ефективними дизельними двигунами. Hilux стає ще міцнішим, ніж будь-коли раніше, і є втіленням якості та надійності Toyota.

Всі три моделі будуть представлені на стенді під час прес-конференції 1 березня 2016 року.