Відкрито прийом замовлень на новий Toyota Hilux

 

В офіційного дилера Тойота Центр Тернопіль вже відкрито прийом замовлень на цілковито новий Toyota Hilux - легендарний пікап нового, восьмого покоління. Toyota Hilux отримав більш мужнє та стильне зовнішнє оформлення. Інтер'єр салону, в якому поєднано надзвичайний комфорт та міць справжнього рамного позашляховика, теж було повністю оновлено.

В Україні легендарний пікап буде представлено з новою моторною гамою та новими КПП: з 2,4-літровим двигуном з шестиступеневою механічною коробкою передач або з 2,8-літровим дизельним двигуном з шестиступеневою автоматичною коробкою передач.

На вибір запропоновано три варіанти комплектації Toyota Hilux: Business, Active та Legend, що дозволить вам обрати такий автомобіль, який максимально відповідатиме вашим вподобанням та потребам.

З тих пір, як перший Hilux надійшов у продаж у 1968 році, більше 16 мільйонів автомобілів було продано в понад 180 країнах і регіонах по всьому світу. За свою історію сімох поколінь якість, довговічність і надійність Hilux стали всесвітньо відомими, як і його легендарна репутація надміцного пікапа.

У пікапі Hilux нового покоління гармонійно поєднано міць справжнього позашляховика з більш динамічним та стильним зовнішнім оформленням та цілковито оновленим інтер'єром салону, в якому практичність та функціональність органів керування доповнено сучасною електронною апаратурою. Передня частина автомобіля кардинально відрізняється від такої на попередній моделі. Плавні лінії нового дизайну капота, нова решітка радіатора, нові фари, нова форма передніх і задніх крил - всі ці зміни підсилюють надзвичайно мужній та стильний образ нового автомобіля. Серед змін у салоні нового Toyota Hilux варто відзначити застосування оздоблювальних матеріалів покращеної якості та рівень комфорту, притаманний пасажирським автомобілям. Кольорову гаму кузова було доповнено кількома новими емалями: перламутрово-білою, червоною, синьою та помаранчевою.

В Україні легендарний пікап буде представлено з новою моторною гамою та новим КПП: з 2,4-літровим двигуном з шестиступеневою механічною коробкою передач або з 2,8-літровим дизельним двигуном з шестиступеневою автоматичною коробкою передач. Новий автомобіль з двигуном об'ємом 2,4 л розвиває потужність у 150 к. с. та крутний моменту 400 Н.м, агрегатується з шестиступеневою механічною КПП та розвиває максимальну швидкість у 170 км/год. Toyota Hilux з двигуном з робочим об'ємом у 2,8 л розвиває потужність у 177 к. с. та крутний момент у 450 Н.м, агрегатується з шестиступеневою автоматичною КПП та розвиває максимальну швидкість у 175 км/год. Цілковито новий Hilux має нещодавно розроблену раму сходового типу і підвіску для покращеного комфорту, міцності та безпеки, водночас дозволяючи автомобілю досягти відмінних позашляхових характеристик.

Автомобіль Toyota Hilux буде представлено в Тойота Центр Тернопіль "Кристал Моторс" наприкінці вересня 2015 року.

Дізнайтесь більше стосовно нового Toyota Hilux в Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс»:

Тернопільська обл.,

Тернопільський р-н,

вул. Підлісна, 40, с. Великі. Гаї,


Придбати авто:

+38 (067) 21 50 888