Премія Ichiban 2019

Найкращі дилери Toyota отримали винагороду за успішну роботу з клієнтами

  • 45 дилерів-переможців з усієї Європи зібралися на узбережжі Женевського озера.
  • Паралімпієць Тайрон Піллей (Tyrone Pillay) привітав переможців.
  • В Україні нагороду Ichiban 2019 отримав Тойота Центр Львів «Діамант».

У перекладі з японської Ichiban означає «номер один». Премію Toyota Ichiban традиційно присуджують дилерам Toyota в Європі, які продемонстрували найкращі результати у сфері обслуговування клієнтів.

Церемонія вручення премії Ichiban 2019 пройшла біля Женевського озера у Франції. Почесне звання «Найкращого дилера» отримали 45 представників з усієї Європи.

Під час свого виступу д-р Йоган ван Зил (Dr. Johan van Zyl), президент і головний виконавчий директор Toyota Motor Europe, зазначив видатні досягнення переможців. Він підкреслив, що дилер завжди має дослухатися до побажань клієнта і вміти знаходити індивідуальний підхід до кожного.

«У нашому бізнесі принцип «Клієнт – понад усе» є ключовим. Переможці продемонстрували, що задоволення клієнтів є основною метою бізнес-діяльності», – сказав д-р Йоган ван Зил.

Почесним гостем заходу став Тайрон Піллей (Tyrone Pillay), південноафриканський паралімпієць і технічний фахівець компанії Toyota. Зараз атлет займається активною підготовкою до Літніх Паралімпійських ігор-2020 та працює в офісі Toyota у Південній Африці. Тим не менш він прибув до Франції, щоб особисто привітати дилерів-переможців. Тайрон оцінив їхню відданість справі, заявивши: «Ви – європейські золоті медалісти у світі дилерів».

Щороку більш ніж 2 500 дилерів зі всієї Європи змагаються за честь стати одним із лауреатів премії Ichiban та вкотре доводять, що для них «клієнт – понад усе».