Завершено приймання робіт на Десятий національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2022»

Завершено приймання робіт на Десятий ювілейний національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2022», цей етап провели з 6 грудня 2021 року по 7 лютого 2022-го в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.

Усі малюнки учасників отримали     й зареєстрували у дилерських центрах. Найближчим часом роботи будуть опублікують на офіційному сайті конкурсу.

Загалом переможців творчого змагання «Автомобіль твоєї мрії» у трьох вікових категоріях визначатиме незалежне журі, зокрема:  

Сергій Майдуков — український художник, ілюстратор та автор робіт для The New Yorker, The Guardian, The Wall Street Journal та інших міжнародних та українських видань. Сергій є одним із відомих представників медіа-арту в Україні.

Роман Мінін
— сучасний художник монументального й цифрового мистецтва. Роман уже декілька років поспіль є почесним членом журі та амбасадором конкурсу в Україні.

Артур Подлужний — професійний автогонщик у дисципліні «дрифт», голова ГО «Українська асоціація авто й мотоспортсменів», чемпіон України з дрифтингу в серії PRO-AM (2019). Артур знає усе про надшвикісні машини та доєднався до складу журі як представник та експерт у сфері автомобільних технологій.

Результати конкурсу опублікують на офіційному сайті до 18 березня 2022 року.

Організатор Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2022»  – офіційний дистриб’ютор Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна».