П’ятий національний конкурс професійної майстерності Toyota

t10b_skills_contest_770_tcm856_1317633

12 вересня 2014 року у Києві відбувся п'ятий Національний конкурс професійної майстерності Toyota.

Конкурс було організовано офіційним імпортером автомобілів Toyota i Lexus ПІІ "Тойота-Україна" разом з партнерами компанії: ПАТ "Страхова компанія "АХА Страхування" та ПАТ "Креді Агріколь Банк".

Концепцією цьогорічного заходу було обрано тематику "Єдина команда", яка символізувала згуртованість та єдність дружньої родини дилерської мережі Toyota i Lexus в Україні.

Цього разу свою майстерність продемонстрували 16 кращих механіків та 10 спеціалістів клієнтських служб дилерської мережі Toyota i Lexus з усієї України, які під час попереднього відбору показали високий рівень знань і навичок, що забезпечило їм участь у конкурсі.

Переможців в категорії "Механіки" було визначено після 4 етапів змагань, під час яких учасникам необхідно було продемонструвати свої навички та вміння у виконанні завдань із теорії, технічного обслуговування, вимірювання та діагностики автомобілів.

Переможцями конкурсу в категорії "Механіки" стали:

- перше місце - Костянтин Кузнєцов, "Лексус Харків"

- друге місце - Микита Шпак, Тойота Центр Київ "Автосаміт"

- третє місце - Дмитро Ріман, Тойота Центр Київ "Сіті Плаза".

Переможців в категорії "Спеціалісти клієнтських служб" було визначено за результатами завдань, під час яких вони мали продемонструвати свої знання та вміння вирішувати проблемні питання та опрацьовувати звернення клієнтів зі скаргами як в телефонному режимі, так і при персональному контакті із клієнтом.

Переможцями конкурсу в категорії "Спеціалісти клієнтських служб" стали:

- перше місце - Олена Шолом, Тойота Центр Рівне "Агат Авто"

- друге місце - Тетяна Гончар, Тойота Центр Кіровоград "Мотор Олві"

- третє місце - Юлія Петрова, Тойота Центр Київ "Сіті Плаза".

Конкурс професійної майстерності Toyota - це щорічне змагання фахівців дилерської мережі Toyota i Lexus за звання кращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням працівники офіційних дилерських центрів Toyota i Lexus мають можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації і взяти участь у змаганнях за головний приз - поїздку до Японії, де "Тойота Мотор Корпорейшн" проводить щорічну церемонію нагородження кращих фахівців з усього світу.

Конкурс професійної майстерності Toyota є ще одним підтвердженням двох головних цінностей компанії: надання найвищого рівня якості обслуговування відповідно до принципу "Клієнт - понад усе".

 

rtemagicc_t10b_skills_contest_small_tcm856_1317637_jpg