Тест-драйв дні Toyota Corolla Hybrid

З 20 вересня по 01 жовтня 2019 р. в Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс» триватимуть тест-драйв дні Toyota Corolla Hybrid.

Гібридна версія легендарної моделі Toyota Corolla вперше доступна для тест-драйву в м. Тернополі, тому встигніть завітати в дилерський центр та першими оцінити новинку.

Інноваційна самозарядна гібридна силова установка четвертого покоління автомобіля Toyota Corolla Hybrid складається з 1,8-літрового ДВЗ та електродвигуна. При цьому розвиває максимальну потужність 122 к.с. (90 кВт) й витрачає всього 3,8 л/100 км* пального у міському циклі та 4,2 л/100 км* – у комбінованому. Батарея гібридної установки не потребує електромережі та заряджається автоматично.

Нова Toyota Corolla Hybrid поєднує традиції бренда і нові цінності. Седан вирізняється підвищеною динамічністю та стильним дизайном, а також зниженими експлуатаційними витратами.

За додатковою інформацією щодо Toyota Corolla Hybrid, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до наших менеджерів.

Запис на тест-драйв за тел. +38 (067) 21 50 888 або за посиланням: /survey/test-drive/

* Наведені тут і надалі показники максимальної швидкості та витрат пального отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.