Toyota підтримала Atlas Weekend 2017

з інтерактивною зоною Toyota Hybrid Space

Прогресивні технології на Atlas Weekend 2017

Toyota підтримала один із наймасштабніших музичних фестивалів України

Третій рік поспіль фестиваль музики Atlas Weekend об`єднує на гігантському танцмайданчику найкрутіших музикантів і діджеїв України і всього світу. Та цьогорічний захід, що пройшов з 28 червня по 2 липня на території київського ВДНГ, відзначився небувалим розмахом – протягом 5 днів на 8 сценах виступили понад 200 артистів! Окрім музикантів для 350 000 гостей фестивалю працювали десятки розважальних локацій. Про крутий інтерактив та високотехнологічну сцену подбав автомобільний партнер фестивалю бренд Toyota.

Atlas Weekend 2017 став грандіозним музичним святом для сотень тисяч меломанів з усієї України та зарубіжжя. Хедлайнерами події виступили зірки топових міжнародних хітпарадів – The Prodigy, Kasabian, Röyksopp, John Newman, BrainStorm, Tesla Boy та чимало інших. Запальний ритм задавали й популярні українські виконавці – Монатік, The Hardkiss, Green Grey, «Воплі Відоплясова», «СКАЙ», «Бумбокс» та інші. Імениті діджеї майстерно міксували десятки стилів у драйвові треки.

Особливу атмосферу 100-годинного танцювального марафону підтримував офіційний партнер фестивалю – бренд Toyota з інтерактивною зоною Toyota Hybrid Space у вигляді гігантського лабіринту, який розважав гостей вдень та перетворювався на вражаючу технологічну DJ-сцену надвечір. Головною зіркою зони Toyota став гібридний кросовер RAV4. Адже концепція даної моделі цілком відповідає прагненню прогресивних українців користуватися найновітнішими технологіями та вести активний спосіб життя.

Ключами, що відкривали виходи з триповерхового «гібридного» лабіринту були правильні відповіді на запитання тесту про гібридні технології Toyota. Аби особисто переконатися в перевагах Toyota RAV4 Hybrid, усі охочі проходили віртуальний тест-драйв на виході з лабіринту та записувалися на тест-драйви у дилерських центрах Toyota в Україні.

Протягом 5 днів фестивалю на Night DJ Stage від Toyota Hybrid виступили 25 популярних діджеїв та електронних команд. Вибухові ритми їхніх треків супроводжувалися масштабним світловим шоу та захоплюючими технологічними спецефектами.

Саме таким, нестандартним та драйвовим, було знайомство десятків тисяч найпрогресивніших українців з флагманом гібридних технологій Toyota.

За додатковою інформацією щодо кросоверів Toyota RAV4 Hybrid, включно із цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс».

ПІІ «Тойота-Україна» не є організатором фестивалю музики Atlas Weekend. Зазначений фестиваль не є заходом рекламного характеру, а цей матеріал носить виключно загальноінформаційний характер та не є рекламою послуг, пов'язаних з концертною, гастрольною, гастрольно-концертною або фестивальною діяльністю.

ФОТОДОБІРКА